Zasebnost in piškotki

V podjetju Ključavničarstvo Franc Lovšin s.p. (v nadaljevanju: ponudnik), cenimo vašo zasebnost, zato vaše podatke vedno skrbno varujemo. Kot upravitelji Lok spletne strani, dostopne na povezavi https://lok.si (v nadaljevanju: spletna stran), vseh njenih sestavin in podstrani, kot je opredeljeno v pogojih poslovanja, smo zato v namen varovanja vaše zasebnosti in podatkov uredili to politiko zasebnosti.

Zasebnost, piškotki in osebni podatki (GDPR)

OSEBNI PODATKI

Spletna stran Lok (podjetje Ključavničarstvo Franc Lovšin s.p., v nadaljevanju Lok) osebne podatke naših obiskovalcev shranjuje le pri poslanem povpraševanju preko kontaktnih obrazcev na spletni strani (drugače vam ne moremo odgovoriti na povpraševanje). Takrat potencialni kupec vpiše ime, priimek, email ter telefon. Tako zbrane podatke uporabimo izključno za poslovanje – obveščanje o povpraševanju, kontaktiranje v primeru dodatnih pojasnil, ipd. Telefonske številke Lok NE uporablja za namene neposrednega trženja (npr. promocijskih SMSov).

Vaše podatke, vpisane v kontaktni obrazec ne posredujemo tretjim osebam.

Lok o vas nima, ne pobira in ne shranjuje tako imenovanih občutljivih osebnih podatkov.

Izbris osebnih podatkov

Če želite, da Lok izbriše vse vaše osebne podatke (če jih seveda sploh imamo), nam prosimo pošljite email na info@lok.si. Izbrisali bomo zgodovino vaših emailov ter vaš email v našem email sistemu. Drugih podatkov o vas ne shranjujemo oziroma vas ne moremo identificirati iz njih (brskanje po spletni strani ipd.).

Vse o novi evropski uredbi (GDPR), ki ureja vaše in naše pravice glede uporabe podatkov, najdete na strani Evropske komisije.

PIŠKOTKI

Lok.si uporablja piškotke, s katerimi merimo obisk, izboljšujemo uporabniško izkušnjo. S temi piškotki vas ne moremo identificirati na spletu, nimamo dostopa do vašega računalnika ali vašega brskanja po spletu.

Poleg piškotkov, nujni za delovanje strani, uporabljamo še:
Google Analytics (anonymized) / pomaga nam spremljati obisk spletne strani Lok / trajanje piškotka: do 3 let
YouTube / trajanje piškotka: do 1 leta

Kontakt:

e-pošta: info@lok.si

Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili – pisno in v skladu s primerno zakonodajo – kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani.

Objava sprememb

Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena v tej politiki zasebnosti, na vstopni strani Lok in na drugih ustreznih mestih.

Posodobljeno: oktober 2020

Ključavničarstvo Franc Lovšin s.p.
Dolenji Lazi 8
1310 Ribnica